Toimintamuotoja

Seurakunnalla on toimintaa monilla eri sektoreilla. Tässä muutamia

Lapsi- ja varkkityö

Pyhäkoulu on sunnuntaisin jumalanpalveluksen aikana (n. klo 11.30) kahviotiloissa. Lasten ja varkkien kerhoihin ovat kaikki lapset tervetulleita torstai-iltoina. Paljon mukavaa toimintaa on myös Kids Action Night tapahtumissa.

Nuorisotyö

Nuorten oma RuksaOpen -ilta on lauantaisin klo 19.00. Musiikkia, ylistystä, Sanaa, pientä purtavaa ja kivaa yhdessäoloa…

Musiikkityö

Kälviän Helluntaiseurakuntaa on siunattu monenlaisilla musiikkiryhmillä sekä taitavilla soittajilla ja laulajilla. Musiikkitoimintoja ohjaa ns. musiikkitoimikunta joka kokoontuu muutaman kerran vuodessa pohtimaan seurakunnan tilaisuuksien musiikkivastuita, vierailijoita sekä keskustelee yhdessä kaikenlaista seurakuntamusiikkiin liittyvistä asioista. Toimikuntaa vetää Pekka Uusikylä

Kuorot: Seurakuntakuoro, Menora -kuoro
Lauluryhmät/bändit: NelisCantti, Viesti, Sirkka-Liisa & Marjaana, soittokunta, nuorten bändejä
Lisäksi seurakunnassa on taitavia solistilaulajia ja soittajia.

Lähetyskirpputori

Uusittu yli 50 vuotias helluntaiseurakunnan lähetyskirpputori toimii nyt 28.2.2017 lähtien Kälviällä Pajatie 2:ssa, vastapäätä urheilukenttää. Lähetystorin tuotto käytetään Kälviän helluntaiseurakunnan tekemän lähetystyön hyväksi. Myynnissä on sekä uutta että käytettyä tavaraa, – pääasiassa tekstiilejä, kenkiä ja taloustavaroita, sekä esim. uusia käsinkudottuja villasukkia, joita kirpputorilla on lähes jatkuvasti myynnissä. Nyt myynnissä on myös huonekaluja. Tässä työmuodossa työskentelee Kälviällä noin 25 vapaaehtoistyöntekijää päivittäisissä työvuoroissa. Lähetystori on avoinna ma-pe klo 10-17 sekä la 10-13. Kahvio on myös uusi toimintamuoto. Tervetuloa ostoksille!

Kirpputorilla myydään myös JOKKEN laadukkaita koiratarvikkeita (teemme yhteistyötä vuokranantajamme kanssa).

Diakoniatyö

Seurakuntamme diakoniatyön perustana on Jeesuksen ja alkuseurakunnan esimerkki palvelevasta elämäntavasta ja lähimmäisenrakkaudesta. Diakonia on todistus Kristuksen rakkaudesta ja se on osa seurakunnan kokonaistehtävää. Pyrimme tukemaan hädässä olevia lähimmäisiämme niin hengellisissä, henkisissä kuin fyysisissä tarpeissa ja kohtaamaan heidät siellä, missä he asuvat ja elävät.

Yhdessä toteutettavan diakonian avulla edistämme seurakunnassamme keskinäistä vuorovaikutusta ja yhteyttä. Seurakuntamme diakonit ja aktiivinen joukko seurakuntalaisia pitävät huolta vanhuksista, yksinäisistä, yksinhuoltajista ja muista avun tarpeessa olevista jäsenistä. Myös muut uskovat ystävät käyvät virkistämässä yksinäisiä vanhuksia vierailemalla heidän luonaan.