Korona-tiedote   Recently updated !

Korona-viruksen leviämisen estämiseksi Kälviän Helluntaiseurakunnan kaikki kokoontumisia vaativat toiminnot on keskeytetty 13.4.2020 saakka. Myös Lähetyskirpputori on suljettu toistaiseksi. Seurakunnan yhteystiedot löytyvät tästä.

Seurakunnan ohjelmaa voit seurata seurakunnan Facebook-sivujen ja YouTuben kautta. Tästä pääset seurakuntamme YouTube -kanavalle. Videoimme sinne hartauksia, jumalanpalveluksia ja muuta ohjelmaa. Jos ajattelet jonkin videon sopivan myös ystävillesi jaetavaksi, voit vajaa linkin esimerkiksi omalla Facebook-sivuillasi.

Toivomme seurakuntalaisten antavan mahdollisen rahalahjansa suoraan seurakunnan pankkitilille:

FI63 4912 0010 1635 73

Seurakunnan tilat ovat auki keskiviikkoisin klo 9.00-12.00 ja 18.00-19.00, jolloin rahalahjan voi antaa käteisenä tai pankkikortilla.

Pidetään toisistamme huolta ja turvataan taivaalliseen Isäämme, joka pitää meistä huolta!